Teknik Haber Platformu
GÜNCEL ELEKTRİK ENERJİ SEKTÖREL TEKNOLOJİ OYUN YAŞAM AKTÜEL
Schmack Biogas FabrikasıTarih 13 Mart 2017, 22:48 Editör: Editör Elektrohaber

Schmack Biogas Fabrikası

Fransa, AB'deki en büyük ülke ve tarım için Almanya'dan daha geniş bir alan kullanıyor. Biyogaz tesisleri için potansiyel çok büyüktür. Bu yeni düzenlemeyle ve özellikle beş yıla kadar uzatılmış olan sübvansiyonla birlikte, piyasa büyümesinin gelecekte daha güçlü olacağı ihtimali yüksek.

 

Planlanan biyogaz tesisinin, kalkınmanın ilk aşamasında 250 Nm³ / saat ham biyogaz üretmesi bekleniyor. Bununla birlikte, tasarım, üretim miktarını 500 Nm3 / h biyolojik ham biyogaza yükseltmek için olası bir ikinci geliştirme aşamasını zaten içeriyor. Ham biyogaz, basınç salınımlı adsorpsiyon (PSA prosesi) vasıtasıyla en az %97 metan içeriğine kadar arıtılacaktır. Sonuç olarak, biyogaz doğal gaz kalitesinde olacak ve Sourdun'un yerel tedarik ağı içine beslenebilecek.

 


Biyogaz tesisi

 

Viessmann Group'un biyogaz yükseltme uzmanı Schmack Carbotech, gaz yükseltme tesisini tedarik edecek. Schmack Biogas, biyogaz tesisi tedarik edecek ve genel yüklenici rolünde tüm projeden sorumlu olacak.

 

Aralık 2016'da, inşaatın tamamlanması için gerekli izinlerin verilmesi ve 2017 yılı sonunda ilk kez biyogazın şebekeye verilmesi için projenin yapılması için gerekli izinler çıkarıldı. Müşteri, Létang ailesi tarafından kurulan yerel bir şirket olan SARL Létang Biométhane'dir. Böylece, Ile-de-France bölgesindeki Département Seine et Marne'deki ekilebilir tarım işi, Her yıl sebze atıklarından doğal olarak gaz eşdeğeri olarak 25 milyon kilovat saatlik biyometan ve avlanma mahsulleri.

 

Bu yaklaşık olarak yılda yaklaşık 1500 hane için yenilenebilir ısıtma sağlıyor.






ÖNEMLİ :
 
Yayınlanmakta olan haberin tüm hakları saklıdır.
  Elektrohaber.net hak sahiplerinin yayınlanmakta olan haberlerin kaynak gösterilerek kaldırılma isteği hakkını saklı tutar.
  Elektrohaber'de yayınlanmakta olan haberlerin kaynak belirtilmeden yayınlanması yasaktır.



 |  Bu haber 3736 defa okunmuştur.

Alternatif enerji  HABERLERİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

İZBAŞ’tan güneş enerjisine yatırım

İZBAŞ’tan güneş enerjisine yatırım Avrupa’nın en büyük rüzgâr türbin kanadı fabrikasına ev sahipliği yapan İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ)

İZBAŞ’tan güneş enerjisine yatırım

İZBAŞ’tan güneş enerjisine yatırım Avrupa’nın en büyük rüzgâr türbin kanadı fabrikasına ev sahipliği yapan İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ)

4 ilde 5 YEKA ilan edildi

4 ilde 5 YEKA ilan edildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Mersin, Niğde, Konya ve Karaman illerindeki 5 araziyi rüzgar ve güneş..

Nef Stadı, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Nef Stadı, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi Çatısına güneş enerjisi panelleri kurulan Nef Stadı, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Yenilenebilir enerji yönetmeliğinde değişiklik

Yenilenebilir enerji yönetmeliğinde değişiklik Yenilenebilir Enerji Kaynaklarını Destekleme Mekanizması (YEKDEM) kapsamında belirlenen YEK bedeline yerli aksam de...

1036 yenilenebilir enerji tesisine destek

1036 yenilenebilir enerji tesisine destek Yenilenebilir Enerji Kaynaklarını Destekleme Mekanizması (YEKDEM) kapsamında bu yıl toplam 25 bin 524 megavat kurul...

Goodyear’dan yenilenebilir enerji hamlesi

Goodyear’dan yenilenebilir enerji hamlesi Goodyear; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'daki tesislerinde 2022'nin sonuna kadar yüzde..

BOTAŞ, atıktan elektrik üretecek

BOTAŞ, atıktan elektrik üretecek Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Sivas'ta atık baca gazı ısısından elektrik üretimi..

Güneş Pilleri Hakkında

Güneş Pilleri Hakkında Güneş Pilleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları
Teknik Adam Teknik Adam
Türkiye'ye elektrik ne zaman geldi?

Diğer videolar

  Elazığ Yerli Motor
 

Elazığ Yerli Motor

İzlenme:4846

   
  Yerli Motor Elazığ’dan
 

Yerli Motor Elazığ’d

İzlenme:3134

   
  Akkuyu Nükleer Santrali
 

Akkuyu Nükleer Santr

İzlenme:3302

   
  Türkiye'de Elektrik Üretimi
 

Türkiye'de Elekt

İzlenme:3318

   

Tüm fotoğraflar

  İş kazaları
 

İş kazaları

İzlenme:15770

   
  Tesla
 

Tesla

İzlenme:18022

   
  Hat Emekçileri
 

Hat Emekçileri

İzlenme:26074

   
  Torna kazası
 

Torna kazası

İzlenme:164270