Teknik Haber Platformu
GÜNCEL ELEKTRİK ENERJİ SEKTÖREL TEKNOLOJİ OYUN YAŞAM AKTÜEL
Hekim güneş en büyük enerji kaynağı olacakTarih 06 Ekim 2016, 01:13 Editör: Editör Elektrohaber

Hekim güneş en büyük enerji kaynağı olacak

Hekim Profil Satış ve Pazarlama Müdürü Kutay Dündar, "Güneş enerjisi, diğer tüm enerjilere göre ileride bizler için kaçınılmaz olarak en büyük enerji kaynağı olacaktır. Hekim Profil olarak bundan sonraki dönemde sektör müşterilerimiz için nasıl fark yaratabileceğimiz konusuna yoğunlaşmış bulunmaktayız." ifadelerini kullandı.Her türlü talebi karşılayacak yetkinliğe sahibiz"

 Birçok ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Dündar, Hekim Profil olarak Türkmenistan ve Arap ülkelerine daha yoğun olarak ihracat gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Dündar, şu açıklamalarda bulundu: 

 "Son dönemde özellikle Güneş Enerji Sistemleri (GES) projelerinin artması ile baştaAlmanya olmak üzere Avrupa pazarına da ürünlerimizi ihraç etmeye başlamış bulunuyoruz. Yurt dışındaki müşterilerimizin Hekim Profili tercih etme sebeplerinin başında marka bilinirliğimiz ve tamamı birinci kalite sertifikalı ham madde kullanılarak Euro Norm standartlarında üretim yapmamız gelmektedir.

 Üretimini gerçekleştirdiğimiz profiller GES sistemlerinde modülü oluşturan çerçeve elemanları (kolon, kiriş, aşık) olarak kullanılıyor. Ülkemizde bu alanda yapılan yeni yatırımlarla birlikte hafif yapısal çelik kullanımı her geçen gün artıyor. Hekim Profil olarak bu yöndeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Sektörden gelen her türlü talebi karşılayacak tecrübe ve yetkinliğe sahip bir firmayız."

 Dünyada yer alan tüm enerjilerin esas kaynağının güneş olduğuna işaret eden Dündar, diğer taraftan yoğun olarak kullanılan petrol, kömür ve doğalgaz gibi kaynakların tükenebilir olması nedeniyle elde edilen enerjinin hem pahalı olduğunu hem de kullanımı sırasında çevreyi kirlettiğini vurguladı.

 Güneş enerjisinin yaşam boyu sürecek sonsuz bir kaynak olduğunu belirten Dündar, şu değerlendirmelerde bulundu: 

 "Güneş enerjisi dünyanın her bölgesinde ulaşılabilir ve kullanılabilir bir kaynak olduğu için diğer tüm enerjilere göre ileride bizler için kaçınılmaz olarak en büyük enerji kaynağı olacaktır. Hekim Profil olarak bundan sonraki dönemde sektör müşterilerimiz için nasıl fark yaratabileceğimiz konusuna yoğunlaşmış bulunmaktayız. Her sektörde olduğu gibi inovasyona verilen önem o firmayı her zaman bir adım öteye taşımaktadır. Bu sebeple Hekim Holding'in her markası inovasyona son derece önem verir.

 Bundan yola çıkarak, GES sistemlerinde kullanılan çelik profillerin korozif ortamlara maruz kalması sebebiyle, profillerin korozyona dayanıklılığı yüksek düzeyde önemli bir kriterdir. Üretimde kullanmış olduğumuz ham madde kısmında yapılabilecek geliştirmeler için sürekli olarak üreticiler ile sıcak temas halinde birlikte çalışmaktayız. Bu alanda gerçekleşebilecek bir yeniliğin sektöre ciddi anlamda fayda sağlayacağına inanıyoruz. Hekim Holding'in sektör lideri olmasının gücünü, bu alandaki teknik bilgi, yılların vermiş olduğu tecrübe ve yeteneklerini Hekim Profil olarak sektöre değer katmak adına kullanmaktayız."


Kaynak: haberler



ÖNEMLİ :
 
Yayınlanmakta olan haberin tüm hakları saklıdır.
  Elektrohaber.net hak sahiplerinin yayınlanmakta olan haberlerin kaynak gösterilerek kaldırılma isteği hakkını saklı tutar.
  Elektrohaber'de yayınlanmakta olan haberlerin kaynak belirtilmeden yayınlanması yasaktır.



 |  Bu haber 2810 defa okunmuştur.

Güneş  HABERLERİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Kurulu güc 1,2 teravata çıktı

Kurulu güc 1,2 teravata çıktı Küresel güneş enerjisi kurulu gücü 1,2 teravata çıktı

Van’da Kurulan Güneş Enerjisine Köylüler Tepkili

Van’da Kurulan Güneş Enerjisine Köylüler Tepkili Van’da Kurulan Güneş Enerjisine Köylüler Tepkili: “Tarım ve Hayvancılık Bitti”

Yeni Enerji Kaynağı İçin Güneş Panelleri Kuruluyor

Yeni Enerji Kaynağı İçin Güneş Panelleri Kuruluyor ‘Sakarya’nın Yeni Enerji Kaynağı İçin Güneş Panelleri Kuruluyor

Bolu’da 9 Okulun Elektriği Güneşten

Bolu’da 9 Okulun Elektriği Güneşten Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Temiz Okul Temiz Enerji, Çevre Dostu 1000 Okul” projesi kapsamında, Bolu merkez ve ilçe...

EPDK, lisanssız GES kararında ısrarlı

EPDK, lisanssız GES kararında ısrarlı EPDK Başkan Yılmaz, sanayicilerin itiraz ettiği güneş enerjisi düzenlemesine yönelik eleştirilere yanıt verdi

Brisa Aksaray Fabrikası’nın Enerjisini Güneşten Sağlayacak

Brisa Aksaray Fabrikası’nın Enerjisini Güneşten Sağlayacak Enerjisa Enerji, Brisa’nın Aksaray Fabrikası’nın Enerjisini Güneşten Sağlayacak

ABD'den GES Tarifelere Muafiyet

ABD'den GES Tarifelere Muafiyet ABD'den Güneydoğu Asya'dan ithal edilen güneş panellerine yönelik tarifelere muafiyet

Uzaya Güneş Enerjisi Santrali Kuracaklar!

Uzaya Güneş Enerjisi Santrali Kuracaklar! Uzaya Güneş Enerjisi Santrali Kuracaklar! 13 Kat Daha Fazla Enerji Üretiyor

Türkiye, güneş paneli üretiminde Avrupa'da lider

Türkiye, güneş paneli üretiminde Avrupa'da lider Türkiye, güneş paneli üretiminde Avrupa'da lider konumda
Teknik Adam Teknik Adam
Türkiye'ye elektrik ne zaman geldi?

Diğer videolar

  Elazığ Yerli Motor
 

Elazığ Yerli Motor

İzlenme:4846

   
  Yerli Motor Elazığ’dan
 

Yerli Motor Elazığ’d

İzlenme:3134

   
  Akkuyu Nükleer Santrali
 

Akkuyu Nükleer Santr

İzlenme:3300

   
  Türkiye'de Elektrik Üretimi
 

Türkiye'de Elekt

İzlenme:3318

   

Tüm fotoğraflar

  İş kazaları
 

İş kazaları

İzlenme:15770

   
  Tesla
 

Tesla

İzlenme:18022

   
  Hat Emekçileri
 

Hat Emekçileri

İzlenme:26074

   
  Torna kazası
 

Torna kazası

İzlenme:164270