Teknik Haber Platformu
GÜNCEL ELEKTRİK ENERJİ SEKTÖREL TEKNOLOJİ OYUN YAŞAM AKTÜEL
İstanbul'da 21 Nisan'da kesintiTarih 20 Nisan 2017, 22:44 Editör: Editör Elektrohaber

İstanbul'da 21 Nisan'da kesinti

Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamada Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Esenler, Zeytinburnu, Esenyurt, Beşiktaş, Eyüp, Başakşehir, Sarıyer, Çatalca, Silivri, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Fatih, Bağcılar ve Bayrampaşa ilçelerinde 21 Nisan cuma günü itibariyle elektrik kesintisi yaşanacak

İŞTE AVRUPA YAKASI'NDA ELEKTRİĞİN KESİLECEĞİ TÜM MAHALLELER

Esenler ilçesi TUNA Mh., 723. Sk. ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Zeytinburnu ilçesi GÖKALP Mh., 44 Sk., 51/3 Sk., 39 Sk., 39/4 Sk., 39/6 Sk., 39/8 Sk., 42/3 Sk., 42/4 Sk., 44/1 Sk., 44/2 Sk., 44/4 Sk., 44/5 Sk., 44/6 Sk., 46/4 Sk., 48 Sk., 49/1 Sk., 49/2 Sk., 51 Sk., 58 BULVAR Cd., HASAN SEVİM Sk., MEKTEP ÖNÜ Sk., ŞEHİT KOMİSER GÜNAYDIN Sk., YENİDOĞAN Mh., 48 Sk., 46 Sk., 49 Sk., ŞEHİT KOMİSER GÜNAYDIN Sk. ve civarında 10:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

MALTEPE Mh., GÜMÜŞSUYU Cd., AİLE BAHÇESİ LİTROS YOLU Sk., LİTROS YOLU Sk. ve civarında 12:30-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Esenyurt ilçesi  BARBAROS HAYRETTİN PAŞA Mh., 1993. Sk. ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Beşiktaş ilçesi VİŞNEZADE Mh., BAYILDIM Cd., KADIRGALAR Cd. ve civarında 12:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Eyüp ilçesi GÜZELTEPE Mh., BAYRAMOĞLU Sk., MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK Cd., ANIL Sk., ÖZTÜRK Sk. ve civarında 11:30-14:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ÇIRÇIR Mh., ŞENLİK Sk., BİLGİÇ Sk., ŞEKER Sk., GÜZEL Sk. ve civarında 15:30-18:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

AKŞEMSETTİN Mh., CENGİZ TOPEL Cd., SELİMPAŞA Sk., CÖMERT Sk., DUMANLI Sk. ve civarında 08:00-11:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Başakşehir ilçesi KAYABAŞI Mh., GÖKOĞLAN Sk. ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜVERCİNTEPE Mh., GÜL Sk., DEĞİRMEN Sk., FATİH Cd., CUMHURİYET Cd., ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

KAYABAŞI Mh., TOZKOPARAN Sk. ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Sarıyer ilçesi ZEKERİYAKÖY Mh., KORKMAZ Sk., USKUMRUKÖY Mh. ve civarında 09:30-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

USKUMRUKÖY Mh. ve civarında 13:30-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Çatalca ilçesi FATİH Mh., ATATÜRK Mh. ve civarında DANAMANDIRA Mh. 00:30-06:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Silivri ilçesi ve civarında 00:30-06:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Büyükçekmece ilçesi MİMAROBA Mh., BAHAR Sk., PARK 1 Sk., BELEN Sk., ÖZKÖMÜR Sk., FİGEN Sk., MUSTAFA KEMAL Bul ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Küçükçekmece ilçesi HALKALI MERKEZ Mh., CEVİZLİK ÇIKMAZI Sk., 2.CİHAN Sk., 1.İKİTELLİ Cd., KARAKOL Sk., 2.KARANFİL Sk., MERKEZ CAMİİ Sk., 1.POSTA Sk., ŞEHİT YILMAZ ÖZDEMİR Cd., TURGUT ÖZAL Bul., 1.YILDIZ Sk., ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Fatih ilçesi AKŞEMSETTİN Mh., ADNAN MENDERES VATAN Bul., VATANDAŞ Sk., HALICILAR Cd., ŞAİR FUZULİ Sk., HAKPEREST Sk., ÖKSÜZCE HATİP Sk., YARAN Sk., AKDENİZ Cd. ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bağcılar ilçesi SANCAKTEPE Mh., OSMAN GAZİ Cd., ÇARŞI Cd., 11. Sk., 2. Sk., 2/3. Sk., 10. Sk. ve civarında 15:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bayrampaşa ilçesi TERAZİDERE Mh., MELTEM Sk., PARK Sk., DERYA Sk., 60. YIL Cd. ve civarında 18:30-21:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.




ÖNEMLİ :
 
Yayınlanmakta olan haberin tüm hakları saklıdır.
  Elektrohaber.net hak sahiplerinin yayınlanmakta olan haberlerin kaynak gösterilerek kaldırılma isteği hakkını saklı tutar.
  Elektrohaber'de yayınlanmakta olan haberlerin kaynak belirtilmeden yayınlanması yasaktır.



 |  Bu haber 2722 defa okunmuştur.

Kesinti  HABERLERİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Elektrik Kesintisi Var mı?

Elektrik Kesintisi Var mı? İstanbul'da hafta sonu yaşanacak elektrik kesintileri İstanbullular tarafından araştırılıyor.

İzmir Aliağa'da iki günlük elektrik kesintisi

İzmir Aliağa'da iki günlük elektrik kesintisi İzmir'in Aliağa ilçesinde, şebeke bakımı nedeni ile iki günlük elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi

Başkentte elektrik kesintisi

Başkentte elektrik kesintisi Ankara'da, 18 Haziran Pazartesi Salı günü 4 ilçede bazı bölgelere, belirli saatlerde elektrik verilemeyecek

Kesintilerini azaltmak için iş birliği

Kesintilerini azaltmak için iş birliği Elektrik kesintilerini azaltmak için iş birliği yapıldı

Kırklareli'nde elektrik kesintisi

Kırklareli'nde elektrik kesintisi Kırklareli'nin Lüleburgaz ve Vize ilçelerine bağlı 7 köyde elektrik kesintisi uygulanacak.

İskenderun’da Elektrik Kesintisi Olacak

İskenderun’da Elektrik Kesintisi Olacak İskenderun’da Elektrik Kesintisi Olacak

Silivri'de Elektrik Kesintisi

Silivri'de Elektrik Kesintisi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri’nin bazı bölgelerinde 9 saate varacak elektrik..

Malatya'da elektrik kesintisi

Malatya'da elektrik kesintisi Malatya'da 14 saatlik elektrik kesintisi

Kırklareli'de Elektrik Kesintisi

Kırklareli'de Elektrik Kesintisi Kırklareli'nin Vize ve Kofcaz ilçelerine bağlı bazı köylerde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Teknik Adam Teknik Adam
Türkiye'ye elektrik ne zaman geldi?

Diğer videolar

  Elazığ Yerli Motor
 

Elazığ Yerli Motor

İzlenme:4846

   
  Yerli Motor Elazığ’dan
 

Yerli Motor Elazığ’d

İzlenme:3134

   
  Akkuyu Nükleer Santrali
 

Akkuyu Nükleer Santr

İzlenme:3298

   
  Türkiye'de Elektrik Üretimi
 

Türkiye'de Elekt

İzlenme:3318

   

Tüm fotoğraflar

  İş kazaları
 

İş kazaları

İzlenme:15770

   
  Tesla
 

Tesla

İzlenme:18022

   
  Hat Emekçileri
 

Hat Emekçileri

İzlenme:26070

   
  Torna kazası
 

Torna kazası

İzlenme:164268