Teknik Haber Platformu
GÜNCEL ELEKTRİK ENERJİ SEKTÖREL TEKNOLOJİ OYUN YAŞAM AKTÜEL
6 ilçede elektrik kesilecekTarih 03 Mart 2017, 12:28 Editör: Editör Elektrohaber

6 ilçede elektrik kesilecek

Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamada Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Büyükçekmece, Güngören, Bağcılar, Arnavutköy, Bakırköy, Esenler, 

- Büyükçekmece ilçesi 19 MAYIS Mh., DİZDARİYE Mh., FATİH Mh., CUMHURİYET Mh., PINARTEPE Mh., ATATÜRK Mh. ve civarında 10:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

TÜRKOBA Mh., DİLBER 2 Sk., DOST 2 Sk., DAMLA 3 Sk., DALGIÇ 1 Sk., ESKİ ÇATALCA YOLU Cd., BAHAR 3 Sk., DEĞİRMEN YOLU Cd. ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ULUS Mh., İSMETPAŞA Cd., KIZAK Sk., GARAJYOLU Sk., İSTİKLAL Cd., MUSTAFA KEMAL 1 Cd., İNCE Sk., İPEK 2 Sk., İLİM Sk., MURAT ÇESME Mh., MİLLİ GÜVENLİK Sk., ZEMİN Sk., KARBEYAZ Sk., GARAJYOLU Sk., AKA Sk., YELKEN 3 Sk., GEMİCİ 1 Sk. ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- Güngören ilçesi MERKEZ Mh., MERTER Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5106-706)

- Bağcılar ilçesi DEMİRKAPI Mh., 1. Sk., 2. Sk., AKYILDIZ Sk., ALİCAN Sk., BAĞCILAR ASFALTI Cd., BEGONYA Sk., BATTAL Sk., BİLGE Sk., ÇAĞLAYAN Sk., ÇINAR Sk., EBABİL Sk., GONCA Sk., KASIMPATI Sk., MEVLANA Sk., MİNE Sk., OĞUZHAN Sk., ORKİDE Sk., PAPATYA Sk., ŞEHİTLER Sk., YONCA Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5113-31498)

- Arnavutköy ilçesi HADIMKÖY Mh., ELVAN Sk., HADIMKÖY Cd., AYASOFYA Cd., (ARNAVUTKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5122-23007)

- Bakırköy ilçesi ŞENLİKKÖY Mh., ADAKALE Sk., KIR Sk., KIRSERDAR Sk., MAHİRLER Sk., OTLUKBELİ Sk., SAÇI Sk., ÜLKEM Sk. ve civarında 10:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5123-1509)

- Esenler ilçesi ORUÇREİS Mh., 625. Sk., 626. Sk. ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.




ÖNEMLİ :
 
Yayınlanmakta olan haberin tüm hakları saklıdır.
  Elektrohaber.net hak sahiplerinin yayınlanmakta olan haberlerin kaynak gösterilerek kaldırılma isteği hakkını saklı tutar.
  Elektrohaber'de yayınlanmakta olan haberlerin kaynak belirtilmeden yayınlanması yasaktır.



 |  Bu haber 3150 defa okunmuştur.

Kesinti  HABERLERİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi

İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi

Elektrik Kesintisi Var mı?

Elektrik Kesintisi Var mı? İstanbul'da hafta sonu yaşanacak elektrik kesintileri İstanbullular tarafından araştırılıyor.

İzmir Aliağa'da iki günlük elektrik kesintisi

İzmir Aliağa'da iki günlük elektrik kesintisi İzmir'in Aliağa ilçesinde, şebeke bakımı nedeni ile iki günlük elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi

Başkentte elektrik kesintisi

Başkentte elektrik kesintisi Ankara'da, 18 Haziran Pazartesi Salı günü 4 ilçede bazı bölgelere, belirli saatlerde elektrik verilemeyecek

Kesintilerini azaltmak için iş birliği

Kesintilerini azaltmak için iş birliği Elektrik kesintilerini azaltmak için iş birliği yapıldı

Kırklareli'nde elektrik kesintisi

Kırklareli'nde elektrik kesintisi Kırklareli'nin Lüleburgaz ve Vize ilçelerine bağlı 7 köyde elektrik kesintisi uygulanacak.

İskenderun’da Elektrik Kesintisi Olacak

İskenderun’da Elektrik Kesintisi Olacak İskenderun’da Elektrik Kesintisi Olacak

Silivri'de Elektrik Kesintisi

Silivri'de Elektrik Kesintisi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri’nin bazı bölgelerinde 9 saate varacak elektrik..

Malatya'da elektrik kesintisi

Malatya'da elektrik kesintisi Malatya'da 14 saatlik elektrik kesintisi
Teknik Adam Teknik Adam
Türkiye'ye elektrik ne zaman geldi?

Diğer videolar

  Elazığ Yerli Motor
 

Elazığ Yerli Motor

İzlenme:4878

   
  Yerli Motor Elazığ’dan
 

Yerli Motor Elazığ’d

İzlenme:3176

   
  Akkuyu Nükleer Santrali
 

Akkuyu Nükleer Santr

İzlenme:3350

   
  Türkiye'de Elektrik Üretimi
 

Türkiye'de Elekt

İzlenme:3362

   

Tüm fotoğraflar

  İş kazaları
 

İş kazaları

İzlenme:15810

   
  Tesla
 

Tesla

İzlenme:18078

   
  Hat Emekçileri
 

Hat Emekçileri

İzlenme:26182

   
  Torna kazası
 

Torna kazası

İzlenme:164462