Teknik Haber Platformu
GÜNCEL ELEKTRİK ENERJİ SEKTÖREL TEKNOLOJİ OYUN YAŞAM AKTÜEL
Eaton Entegre Güç Dağıtım PanosuTarih 26 Şubat 2017, 20:07 Editör: Editör Elektrohaber

Eaton Entegre Güç Dağıtım Panosu

Eaton Connected, Kullanıma Hazır ve Yedek Güç Sistemi ile Entegre Güç Dağıtım Panosunu Sunuyor

 

20 Şubat 2017, Eaton’un yeni Connected Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) ve Güç Dağıtım Panosu, güvenilir ve sürekli olarak elektrik enerjisini garantilemek için yedek UPS gerektiren veri merkezleri, hastaneler, hava alanları ve kritik görevli uygulamalar için ideal bir çözümdür. Güvenli ve güvenilir bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla, herhangi bir yedek güç kurulumu için sadece UPS’in kendisi yetmez, ana şebeke hattından dağılan kritik yüklere kadar olan güç hattının temelini giriş besleme şalteri, çıkış besleme şalterleri ve bakım bypass oluşturur. Bütün bu bileşenleri tek bir dengeli çözümde bütünleştiren Eaton Connected, sistemin güvenilirliğini ve mevcudiyetini geliştiriyor, tasarım ve kurulum sürelerini kısaltıyor, riski en aza indiriyor.

 

Geleneksel olarak bir güç dağıtım sistemini yapılandırmak, UPS ve Şalt Panosunun tedariği, montajı ve bağlanması, oluşabilecek noksanlık veya bir arada çalışabilirlik sorunlarını çözmek için kaynak ve bütçe ayrılması anlamına gelir. Eaton Connected, her biri Eaton tarafından tasarlanıp üretilmiş olan denenmiş iki ürünü birleştiren, önceden tasarlanmış ve bütünleştirilmiş bir çözüm sağlayarak bu sorunları kökten çözüyor.

 

Eaton Connected, faktörlerin bir kombinasyonu yoluyla, mevcudiyeti yüksek oranlara çıkarıp, plansız kesintiyi en aza indirmeyi başardı. Kalite ve güvenilirlik açısından geçmişe dayanan bir üne sahip olan Eaton ürünleri, güvenliği ve güvenilir çalışması ile zorlu kısa devre şartlarındaki tepkimelerinin onaylanması için uygun UPS ve şalt panosuna ait standartlar doğrultusunda test edilmiştir. Bu entegre edilen sistem ile bu ürünler tekrar test edildiler ve komple bir “Connected” çözüm olarak onaylandılar. Hizmet süresi, bakım bypassı, geri besleme koruması, önceden belirlenmiş aşırı akım ayarları ve Hotsync teknolojisi yoluyla en yüksek seviyeye çıkarıldı.

 

Eaton Büyük Güçlerdeki Kesintisiz Güç Kaynakları İş Geliştirme Müdürü olan Jussi Vihersalo şunları söyledi: “Bugünün iş ortamında kullanıcılar, değişen talebi daha hızlı karşılamaya hazır olan çözümlere ihtiyaç duyuyorlar ve bekliyorlar. Eaton Connected, komponentlerinin bir arada çalışabilirliği kanıtlanmışken, modülerliği ve ölçeklenebilirliği yoluyla hem tasarım hem de kurulum aşamalarında buna olanak tanıyor. Modüller, gerekli olmayan kapasiteye para ve yer ayırmaksızın tüm proje gereksinimlerini karşılamak amacıyla hızla birleştirilebiliyorlar. Daha sonra, artan yükü desteklemek için sadece fazladan modüller eklenerek, talep üzerine daha fazla kapasite hemen sağlanabiliyor. UPS ve güç dağıtım kapasitelerinin uygun şekilde birlikte veya ayrı ayrı ölçeklenebilmesi ile birlikte fonksiyonellik daha da arttı.”

 

Proje yöneticileri, Eaton Connected’i seçerek risklerini yönetebilecekler. Özel bir komponent ve özel mühendislik gerekmeksizin, önceden tasarlanmış çözümler ve prefabrik ara bağlantılar, alımdan devreye almaya kadar tüm sürecin basitleştirilmesi anlamına geliyor, böylece proje zamanında ve bütçede tamamlanıyor. Eaton Connected çözüm ile beklenmedik uyumsuzluk sorunlarını çözmeye hiç zaman harcanmaz ve kullanıcılar projenin başından beri ne bekleyeceklerini tam olarak anlarlar.

 

Eaton Connected kullanıcıları, Power Xpert CX Şalt Panosu direkt bağlantı için hazır olan  Power Xpert 9395P’yi veya Eaton 93PM UPS’i seçebilirler. Bu, zorlu kısa devre akımlarını yönetmek için, statik anahtar ile 30-900 kVA’dan 1200 kVA’ya kadar güç sağlar. Şalt Panosu, bütün ticari ve endüstriyel uygulamalar için, 6300 A’ya kadar güvenilir güç dağıtımı ve motor kontrol fonksiyonu sağlayacaktır.

 

Eaton Connected’ in her bir bileşeni, çözümün güvenilirliğine, güvenliğine ve düşük yatırım maliyetine katkıda bulunan özellikler sunuyorlar. UPS double converson modunun verimliliği, VMMS (Variable Module Management System) ile optimize edilebilirken, yüzde 99’un üzerinde maksimum bir enerji verimliliği de ESS (Energy Saver System) modunda sağlanmaktadır.

 

IEC 61439-2 standardına göre üçüncü parti tarafından test edilen Power Xpert CX Şalt Panosu, Form 4b formlama ile üst seviyede güvenilir bir çalışma sağlıyor. 300 kVA ve altı için, sabit bölmeler ve sistemi komple kapatmadan değişiklik yapmaya izin veren soketli kitler mevcuttur. Güvenliği sürekli garantilemek için, devre kesiciler kitin yerinden ayrılması sırasında otomatik olarak tripe düşerken, ayrıca lock-out kilitleme seçeneği de mevcuttur.

 

Genel olarak Eaton Connected’in Eaton’un güvenilir, verimli ve güvenli güç ile ilgili politikasına önemli katkılar yapması bekleniyor. Eaton Connected ile kullanıcılar, güvenilir, güvenli, ölçeklenebilir ve kanıtlanmış bir çözüme şimdiye kadarkinden daha hızlı ve risksiz bir şekilde erişebilirler.

Daha Fazla Bilgi / Bülteni indirmek için lütfen buraya tıklayın: Eaton Connected

 

Eaton’ın ray endüstrisi bölümü ile ilgili daha fazla bilgi için www.eaton.com/rail adresini ziyaret edin. En son haberler için bizi Twitter (@Eaton_EMEA) ya da LinkedIn (Eaton EMEA) üzerinden takip edin.

 

Eaton Hakkında

Eaton’ın elektrik sektörü, güç dağıtımı ve devre koruması; yedek güç koruması; kontrol ve otomasyon; aydınlatma ve güvenlik; yapısal çözümler ve kablolama cihazları; zorlu ve tehlikeli ortamlara yönelik çözümler ve mühendislik hizmetleri alanlarında uzman küresel bir liderdir. Eaton dünya çapındaki çözümleriyle günümüzün en kritik elektrik güç yönetimi sorunlarına yanıt verecek konumdadır.

 

Eaton, 2016 yılında 19,7 milyar $’lık satışa imza atmış bir enerji yönetim şirketidir. Eaton müşterilerimize elektriksel, hidrolik ve mekanik enerjiyi daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetmeleri için yardımcı olan enerji verimliliği çözümleri sunar. Eaton’ın yaklaşık olarak 95.000 çalışanı vardır ve ürünleri 175’ten fazla ülkede satılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için www.eaton.eu adresini ziyaret ediniz.

####

 

Daha fazla basın bilgisi için: Lütfen Berk Ütkü ile iletişime geçin. Tel: +90 0212 465 7000 Email: berku@promedia.com.tr




ÖNEMLİ :
 
Yayınlanmakta olan haberin tüm hakları saklıdır.
  Elektrohaber.net hak sahiplerinin yayınlanmakta olan haberlerin kaynak gösterilerek kaldırılma isteği hakkını saklı tutar.
  Elektrohaber'de yayınlanmakta olan haberlerin kaynak belirtilmeden yayınlanması yasaktır.



 |  Bu haber 4348 defa okunmuştur.

Bülten  HABERLERİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Elk. Üretim ve Depolama Tesisleri Kabul Yönetmeliği

Elk. Üretim ve Depolama Tesisleri Kabul Yönetmeliği Elk. Üretim ve Depolama Tesisleri Kabul Yönetmeliği’ Taslağı Yayımlandı

Enerji Araştırması açıklandı

Enerji Araştırması açıklandı Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üretimde Kullanıcı Odaklı İşletim Sistemleri

Üretimde Kullanıcı Odaklı İşletim Sistemleri Üretim Ortamlarında Kullanıcı Odaklı İşletim Sistemleri

Türkiye’de OG Hatlarının Kapasitesi

Türkiye’de OG Hatlarının Kapasitesi Türkiye’de OG Hatlarının Kapasitesi

RCD'lerin Frekans Dönüştürücülerle Kullanılması

RCD'lerin Frekans Dönüştürücülerle Kullanılması RCD'lerin Frekans Dönüştürücülerle Kullanılması

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği ve Kablo Seçimine Etkisi

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği ve Kablo Seçimine Etkisi Yapı Malzemeleri Yönetmeliği ve Kablo Seçimine Etkisi - CPR
Teknik Adam Teknik Adam
Türkiye'ye elektrik ne zaman geldi?

Diğer videolar

  Elazığ Yerli Motor
 

Elazığ Yerli Motor

İzlenme:4878

   
  Yerli Motor Elazığ’dan
 

Yerli Motor Elazığ’d

İzlenme:3176

   
  Akkuyu Nükleer Santrali
 

Akkuyu Nükleer Santr

İzlenme:3350

   
  Türkiye'de Elektrik Üretimi
 

Türkiye'de Elekt

İzlenme:3362

   

Tüm fotoğraflar

  İş kazaları
 

İş kazaları

İzlenme:15810

   
  Tesla
 

Tesla

İzlenme:18078

   
  Hat Emekçileri
 

Hat Emekçileri

İzlenme:26182

   
  Torna kazası
 

Torna kazası

İzlenme:164462